

Akustika - vieta kur baudīt kultūru, labu ēdienu un viesmīlību!
Senā Valmieras pasta un telegrāfa ēka, Diakonāta ielā, ir viena no grandiozākajām celtnēm Valmierā, kas saglabājusies līdz mūsdienām. 2021. gadā daļā no ēkas mājvietu atradusi „Akustikas” komanda, kura apvienojot savu pieredzi un gadu gaitā iemantotās profesionālās zināšanas, ir uzbūrusi sirsnīgu vietu, kur nesteidzīgi doties baudīt ģimenisku atmosfēru, pasaules garšas, izstādes un muzikālus priekšnesumus. Mūsu telpas ir plašas un tajā ikviens atradīs sev piemērotu vietu, lai omulīgi pavadītu laiku. Vairāk informācijas par Akustikas telpām un to izmantošanas iespējām šeit.
TELPASTeātra Akustika | Valmieras Teātris
Esam priecīgi un pagodināti, ka varam būt daļa no atjaunotā Valmieras Teātra. 2024.gada rudenī tika atklāts atjaunotais Valmieras Teātris, kurā saimnieko arī Akustikas komanda, vadot teātra kafejnīcu. Teātra izrāžu dienās piedāvājot kultūras baudītājiem leģendāros Valmieras salātus, pasakaini gardus kondetorijas izstrādājumus un plašu dzērienu klāstu ikvienai gaumei. Turklāt arī mūsu kafejnīcas telpas iespējams izvēlēties privātiem pasākumiem un svinībām.
Izmanto iespeju rezervēt galdiņu un uzkodas Teātra kafejnīcā, pirms izrādes, vai izrādes starpbrīdim.
T. galdiņu rezervācijai: +371 26296919



MŪSU KOMANDA
Akustikas veiksmes atslēga ir ļoti personīga un nenogurstoša attieksme pret darbu un augstas ģimeniskās vērtības. Ar ko mēs atšķiramies? Restorānā vienmēr valda nepiespiesta, viegla un draudzīga atmosfēra, kā ģimenē, kā ciemos pie seniem draugiem. Tā arī attiecamies pret viesiem, kurus uzņemam ciemos savās mājās- savā ģimenē.

Uģis ir Akustikas sirds un dvēsele. Cilvēks ar teju neierobežotām darba spējām, akurātu pieeju katrai situācijai, miera osta kolēģiem, uzticams sadarbības partneris un dzīvi mīlošs cilvēks. Vīnzinis un izsmalcinātu dzērienu lietpratējs, lapbrāt bauda cigārus un izglīto par tiem arī viesus. Cilvēks, uz kuru var paļauties. Dzimis un audzis rīdzinieks, kas nu jau 4 gadus ir īsts valmierietis un to mainītu vien pret Vidusjūras saulaino piekrasti. Pateikt par viņu kaut ko, būtu tāpat kā nepateikt neko.

Dita ir profesionāla pavāre, daudzus gadus strādājusi Dikļu Pilī, plecu pie pleca mācoties no labākajiem Latvijas šefpavāriem. Šobrīd viņa pati ir viena no Latvijas labākajām, jo jau otro gadu viņas radītos ēdienus atzinīgi novērtējuši prestižie MICHELIN kritiķi, iekļaujot Akustiku Michelin pasaules ceļvedī. Kāds ir viņas noslēpums? Dita audzina četras meitas, tāpec viņa ikvienu ēdienu gatavo ar mātes mīlestību. To nevar iemācīties nevienā skolā, tas ir īpašs talants. Viņas pieredze un profesionālās zināšanas ļauj ikkatram nobaudīt ne tikai ēdienu, bet sajūtu, ka to būtu gatavojusi mīļā mamma.

Akustikas dzīvesprieks! Evija ir jauna, sirsnīga, pozitīva un vienmēr smaidoša. Visticamāk viņa būs pirmais cilvēks, kuru satiksiet, ienākot pa Akustikas durvīm. Reizēm šķiet, ka viņas enerģija ir nezismeļama un viņas gaišums un patīkamā komunikācija ar viesiem, ļauj ikvienam sajusties kā ciemos pie mīļiem draugiem. 2023.gada vasarā Evija absolvēja Latvijas Vīnziņu Asociācijas Vīnziņu kursus, bet jau 2024.gada pavasarī piedalījās Latvijas Junioru Vīnziņu Čempionātā, iegūstot godpilno trešo vietu. Mērķtiecīga, zinātkāra, precīza un apveltīta ar ļoti augstu atbildības sajūtu.Dzirkstoša kā šampanietis un pilnasinīga kā sarkanvīns.

Alīna ir Akustikas kultūrtelpas dvēsele. Ar dziļu mieru un sirsnību sagaidīs mūziķus un jebkuru koncerta viesi, lai padarītu pasākumu īpašu. Alīna ir zelta cilvēks ar savu māksliniecisko redzējumu, kas ir redzams koncertzālē, sociālajos tīklos, fotogrāfijās, telpaugos un visās Akustikas maliņās. Alīnas superspēja ir ātri reaģēt un rast risinājumus visnegaidītākajām situācijām. Viņas atbalsts Akustikas ikdienas solī ir neizmērāms. Sievišķīga, gaumīga, ar izcilu humora izjūtu un mīlestību sirdī.
REZERVĒ GALDIŅU
Būsim pateicīgi, ja rezervēsi galdiņu laicīgi. Nesteidzīgai maltītes baudīšanai, iesakām restorāna apmeklējumu ieplānot rūpīgi. Ja pirms vai pēc viesošanās Akustikā plānots kāds cits kultūras pasākums Valmierā, tad rekomendējam restorāna apmeklējumam ieplānot vismaz divas stundas. Mierīgi, plūstoši un bez steigas.



